Tentatii

Buna, fetelor!
Cred ca am mai mentionat si cu alta ocazie, dar daca nu stiti, in vara trebuie sa particip la un eveniment si incerc acum sa ma pregatesc pentru el. Nu imi place sa las totul pe ultima suta de metri, pentru ca stiu ca atunci nu voi mai gasi exact ceea ce imi doresc. Si de aceea incep cautarile cu mult timp inainte.
Asa ca mi-am cumparat deja doua rochite pentru ziua cu pricina, una pentru zi si una pentru seara. Imi plac ambele tare mult dar parca asta nu ma impiedica sa mai arunc din cand in cand cate o privire si la alte rochii. Cine stie, poate ca voi mai gasi inca o rochita, daca nu pentru evenimentul acesta, atunci pentru urmatorul. :)
Dar mai trebuie sa imi achizitionez o pereche de pantofi si acum trebuie sa ma concentrez pe acestia si sa las deoarte alte tentatii. Stiu ca toate ma atrag precum magnetul, dar trebuie sa imi caut pantofi eleganti la preturi mici, pentru ca nu vreau sa investesc prea mult. Nu port pantofi eleganti, cu toc inalt, foarte des, asa ca nu consider o investitie foarte importanta.


Si pentru ca tot a venit vorba de investitii, anul acesta sunt fixata pe camasile din denim. Imi doresc neaparat una dar trebuie sa gasesc exact camasa la care visez. Am vazut si cateva camasi de dama FashionUS si au fost cateva care mi-au atras atentia.
Camasile sunt noile mele iubiri si ati vazut asta din ultimele achizitii. Si o sa mai vedeti si in urmatoarele zile inca o postare in acest sens.
Asadar, daca vedeti pe undeva camasi din denim, va rog sa ma anuntati. :D:D

Ma uit si dupa oferte fuste dama, cu design conic, pentru ca merg foarte bine impreuna cu acele camasi de care spuneam mai sus.
O multime de hainute trebuie sa vanez in perioada urmatoare. Asa ca trebuie sa fiu cu ochii pe promotiile disponibile in magazine. :D


Comentarii

  1. eu chiar n-am avut niciodata o camasa din denim, nu stiu cum am reusit :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING