Review: Lotiune purificatoare Melcfort

Buna dimineata, fete dragi!
Zic sa incepem ziua de marti cu un ceas bun, vorbind despre Lotiunea purificatoare Melcfort, de la Gerocossen.

Am cumparat-o in urma cu mai mult timp de la Dacic Cool si am folosit-o intens imediat dupa achizitie. Mi-a placut foarte mult si aveam un plan si review-ul pentru ea.
Dar au intervenit alte produse similare pe care am dorit sa le testez si utilizarea ei a fost amanata.
Dar cand am primit crema matifianta din aceeasi gama Meclfort, despre care v-am vorbit aici, am considerat necesar sa le folosesc impreuna, pentru o mai buna eficienta.
Din pacate, lotiunea e aproape gata, dar nu am vrut sa o termin fara sa va vorbesc despre efectele ei.


Aceasta lotiune purificatoare este destinata ingrijirii tenului gras si acneic, precum toata gama Melcfort oferita de Gerocossen. Prima data cand am folosit-o aveam pe frunte o multime de monstruleti. Dar nu pot spune ca era neaparat acnee ci mai degraba un fel de iritatie care nu imi dadea pace. Tenul nu era inflamat si nu existau acele puncte rosii specifice acneei, dar nu era nici fin, ci parea foarte denivelat, lucru care ma deranja fantastic.
Asa m-am hotarat sa adaug in cos aceasta lotiune, in speranta ca ma va scapa de acei monstruleti care nu stiu exact ce erau.

Si dupa o folosire indelungata, am observat o ameliorare foarte buna a tenului meu. Arata mai proaspat, mai fin, mult mai curat. Lucru ce m-a multumit foarte, foarte mult.
A fost preferata mea la momentul acela si a redevenit preferata mea cand am reinceput sa o utilizez.

Mi se pare intr-adevar o lotiune purificatoare care face ceea ce promite. Cel putin in cazul meu. Nu pot garanta pentru toate persoanele, dar la mine a fost minunata. As recumpara-o oricand.

Nu are parabeni in compozitie, dar are alcool si un pic de parfum. Cu toate acestea, nu am simtit nici o senzatie neplacuta atunci cand am folosit-o mai aproape de ochi, si nu m-a deranjat nici daca am folosit-o dupa ce m-am pensat. 


De cand am folosit-o, pot spune ca tenul meu este mult mai curat si acum sunt multumita de el, cu exceptia zonelor de exfoliere care mai apar din cand in cand. Dar de monstruleti am scapat in mare parte. Mai rasare cate unul inaintea perioadei, dar in rest nu am probleme.
Trebuie sa mai scap si de punctele negre si sunt gata :)))

Aceasta lotiune purificatoare are o cantitate de 130 ml, si un pret de 19 lei. Raportul calitate/pret mi se pare unul foarte bun.
O puteti cumpara de pe site-ul Gerocossen, de la Dacic Cool sau din diverse supermarketuri.

Este un produs pe care il iubesc si pe care l-as refolosi cu mare drag.

Voua va plac produsele Gerocossen?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING