Review: Curatarea tenului cu Essential Care

Buna, fetelor!
Va spuneam mai demult ca sunt in teste cu un nou produs pentru curatarea tenului care la momentul respectiv nu ma convinsese. E drept ca il folosisem de putine ori dar acum am mai mult timp de cand il folosesc si pot declara ca imi place.
Trebuie sa invat sa acord timp produselor pentru a ma convinge, pentru ca unele dintre ele nu au efecte vizibile chiar de la prima aplicare, dar sunt produse foarte bune care merita un pic de incredere.

Daca inca nu v-ati dat seama despre ce vorbesc, este vorba despre Crema pentru curatarea tenului cu lamaie si Tea Tree, de la Essential Care. Am primit acest produs in urma programului pentru bloggeri organizat de magazinul online Organic Baby. Un magazin pe gustul meu.
Au o multime de produse cu ingrediente naturale, bio, de cea mai buna calitate, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cred ca acestia au cea mai mare nevoie de produse cu ingrediente atent selectionate pentru ca pielea lor este mult mai sensibila. Si daca noi mai rezistam la unele produse mai slabe din punct de vedere calitativ, atunci cand vine vorba despre copii, nu trebuie sa riscam.

Essential Care este o gama avangradista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic


Ambalajul este simplu, dar practic. Desi prefer recipientele cu pompita, nici acesta nu ma deranjeaza. Consistenta produsului este destul de fluida, acesta curgand chiar si fara ca eu sa aplic o presiune pe tub. Acest aspect imi place, pentru ca voi putea folosi produsul pana la ultima picatura, fara prea mari eforturi.
Si cum mie nu imi place sa irosesc produsele care imi priesc, consistenta fluida reprezinta un plus pentru mine.

Mirosul este unul discret, de plante, foarte racoritor si revigorant. De obicei nu ma impac cu aromele naturale, dar spre surprinderea mea, mirosul acestui produs imi place chiar mult :D

Un alt plus primeste din partea mea pentru ca la o utilizare trebuie sa folosesc foarte putin produs. Astfel ma va ajunge o perioada mai indelungata de timp si efectele utilizarii lui vor fi mult mai vizibile.

Atunci cand il aplic pe ten, aluneca si face spuma si simt cum curata in profunzime. Dupa ce il folosesc, nu simt acea senzatie de piele care sa ma stranga. La alte produse destinate tenului gras am intalnit aceasta senzatie neplacuta, si ma bucur sa vad ca dupa acest produs tenul meu este oarecum hidratat. 

Secretia de sebum mi se pare reglata, chiar daca au inceput si zilele calduroase. Nu imi mai straluceste tenul atat de tare precum in urma cu 2-3 ani. De cand am grija mai atent de tenul meu, am inceput sa il dau pe brazda si ma bucur sa descopar produse care ma ajuta sa fac asta. :)

Nici monstruletii nu si-au mai facut aparitia de cand folosesc aceasta crema pentru curatarea tenului. 
Ochii nu ma ustura cand folosesc acest produs, desi la alte produse am intalnit aceasta problema, desi erau chiar destinate curatarii ochilor.

Este un produs gentil si bland cu tenul si ochii mei, dar in acelasi timp curata foarte bine si efectele chiar se vad dupa cateva zile de utilizare.

Ingrediente:
Apa purificata, suc de aloe vera, glucozida de nuca de cocos, galbenele, ulei de masline extravirgin, alcool cetearilic, acid levulic, guma de xanatan, acid citric, ulei de lamaie, ulei de arbore de ceai, limonene (in uleiul de lamaie).

Puteti gasi acest produs aici, la pretul de 88 de lei pentru 150 ml. Datorita faptului ca se consuma foarte greu, mi se pare o afacere foarte buna. Ingredientele naturale, organice folosite, ii confera o calitate superioara si chiar marita toti banutii.

Voi ati folosit ceva de la Organic Baby?
Ce produs folositi pentru a va curata tenul?

Comentarii

  1. cu toate ca nu-i pentru tenul meu, as incerca-o ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca ti-ar prii, pentru ca nu ususca deloc tenul. asta mi-a placut :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING