Outfit de primavara

Buna dimineata, fetelor!
Nu stiu voi cum sunteti dar eu, cand aud de reduceri, simt cum imi joaca ochisorii de bucurie si ma indrept tinta spre magazinul sau site-ul respectiv. Parca o forta careia nu ii pot rezista ma atrage acolo si eu nu mai pot decat sa ma las purtata de ea. Si de multe ori ma felicit pentru alegerea facuta, pentru ca gasesc o multime de produse de care aveam nevoie (sau nu), la preturi muuult mai mici decat in mod normal.
Si cel mai mult caut reducerile la hainute pentru ca de ele avem cea mai mare nevoie si eu ma declar o impatimita a acest categorii de produse.

Desi nu ma pot plange de consistenta garderobei mele, mereu zaresc ceva cand ies in oras si cu greu imi indepartez privirile din acea directie.
Si, ca sa vezi, ajung acasa, deschid laptopul si mii de reclame ma asalteaza. Spuneti si voi, cum sa rezist?
Evident ca nu prea am nici o sansa si intru in mirificul loc ce este magazinul online si imi fac wishlist-uri peste wishlist-uri din care sper ca la un moment dat sa reusesc sa bifez macar jumatate.

Si pentru ca am deja o istorie destul de bogata cu magazinul online Kurtmann, nu ma mai feresc sa imi cumpar hainute de la ei. Deja cunosc buna calitate a produselor si stiu ce marime mi se potriveste. Am cumparat o multime de perechi de pantaloni, incat nimic nu ma mai poate surprinde. Asa ca pot doar sa astept reducerile, pentru a plasa o noua comanda.

Si cum reducerile sunt acum in toi, am pus deja ochii pe o noua pereche de pantaloni.
Am ales albul pentru ca e o culoare (mai degraba non-culoare) care ma inspira in aceasta perioada. Mi se pare potrivita pentru primavara si pentru vara si o s-o aleg intotdeauna. Desi daca urmam valul tendintelor ar trebui sa purtam hainute din cele mai colorate, eu prefer o pereche de pantaloni albi, pe care sa ii asortez unui tricou mai vesel, ca acesta:
Dar pentru ca temperaturile nu ne permit inca sa iesim atat de sumar imbracate, am pus ochii si pe o jacheta. Pariez ca nu va asteptati la asta :)))))
Dintre toate articolele vestimentare, tot ce tine de jachete, geci, paltoane, ma atrag precum un magnet. Cred ca am mai multe jachete decat bluze, si cand intru intr-un magazin, tot spre ele ma indrept. :D
Dar, revenind la aceasta, imi place materialul, care aduce cu denimul, daca nu o fi chiar denim. Modelul mi se pare tare interesant, la limita dintre sport si elegant, cam asa cum este si stilul meu.
Cred ca s-ar potrivi atat cu pantalonii albi pe care i-am ales mai sus, cat si cu niste jeansi simpli, sau cu pantaloni mai colorati. Voi ce combinatie preferati?

Pentru a intregi tinuta, as mai adauga o pereche de balerini nude, finuti si nu foarte impopotonati. :D Cred ca si o pereche de pantofi sport ar arata la fel de bine alaturi de acei pantaloni. I-as alege intr-o nuanta cat mai deschisa.

Cum vi se pare tinuta alcatuita de mine? Ce variatii i-ati aduce? :)






Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac :D si eu m-am indragostit de ei. Si la ce pret au... :D:D
      pupici!

      Ștergere
  2. mie-mi trebuie maieul ala pe galben :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) sau pe portocaliu :)))
      pupici!

      Ștergere
    2. nu, nu, pe galben! l-am si primit :)). maine il postez.

      Ștergere
    3. ahaa.. deci deja ai pus mana pe eeelllll.. e clar.. trebuie sa ni-l arati. :D
      puuup!

      Ștergere
  3. ceva de genul am si eu o pereche de pantaloni luati de la kurtmann. eu m-am indragostit de ei de la rpima comanda. am dat-o-n bara prima data cu marimile, dar acum am invatat ce si cum. imi place mult maieul, ma tenteaza si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine m-a ajutat Alina la prima comanda si nu am dat-o in bara, chiar am nimerit foarte bine marimile :D
      te pupacesc!

      Ștergere
    2. eu, din cate imi amintesc, ti-am spus si prostii atunci :)).

      Ștergere
    3. Termina! Eu am luat ce mi-a trebuit din ce mi-ai spus tu si m-a ajutat foarte mult..:)
      stiu eu mai bine
      :))
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING