OOTD: Spring, where did you go?

Buna fetelor!
Zilele astea a fost atat de urat afara, incat parca nici nu as vrea sa ies din casa, nici macar pentru cateva minute. Ieri a plouat foarte mult si desi a trebuit sa rezolv anumite probleme, cu siguranta as fi preferat sa stau ghemuita in pat, la caldurica, si sa citesc blogurile mele favorite.

Dar, pentru ca primavara e cam timida in perioada asta, m-am gandit ca daca aduc fotografii facute intr-o zi foarte calduroasa, de saptamana trecuta, poate o mai imbunez si revine la noi cu aceeasi energie de atunci. :D

Si pentru ca am prins-o pe prietena mea intr-o buna dispozitie, am rugat-o sa imi faca mai multe fotografii pentru voi :)
Cred ca iubi s-a simtit tare usurat pentru ca nu am apelat la el si de data aceasta. :))

 Am scos la plimbare cateva hainute noi pe care voiam sa vi le arat si voua.
Gecuta mi-a cumparat-o mami pentru iepuras. La mine de obicei iepurasul vine mai devreme. V-am aratat asta si intr-o postare cu incaltaminte. Si acelea erau primite tot de iepuras. Cred ca la mine urecheatul a incurcat datele si de aceea rastoarna cosuletul inainte. :D Dar eu nu ma supar, ba chiar il primesc cu bratele larg deschise. :)

Pantalonasii i-am cumparat de la Kurtmann in urma cu ceva timp dar nu am reusit sa vi-i arat pana acum. Sunt preferatii mei dintre toti pantalonii pe care ii detin. Materialul seamana un pic cu pielea dar este ceva diferit. Are o textura poroasa si sunt mati. Imi plac la nebunie si ii port ori de cate ori am ocazia. :)
Cand i-am luat eu am prins o oferta si am platit pentru ei doar 27,45 lei. La asa preturi, sa tot cumperi pantaloni. De aceea urmaresc mereu promotiile Kurtmann in speranta sa mai fac si alte afaceri la fel de bune.

Am prins o zi minunata pe 1 aprilie, atunci cand am facut pozele, si parcul era plin de copilasi. Era o placere sa te plimbi pe acolo. Copacii infloriti transmiteau miresme imbietoare iar pasarelele parca acompaniau glasurile de copii. A fost ceva superb si imi pare tare rau ca acum vremea e atat de urata. Sper sa se intoarca zilele insorite de care ne-am bucurat saptamana trecuta.

Tricoul l-am luat dintr-un magazin K.A.Y.A. la un pret extrem de mic, doar 13 lei. Imi plac magazinele astea si de multe ori am gasit hainute care mi-au placut tare mult. Intr-adevar e nevoie de multa rabdare pentru ca multe hainute nu merita cumparate dar cu un strop de noroc, poti gasi ceva pretios ascuns acolo. Cand am vazut acest tricou, m-am dus imediat cu gandul la mare si nu am putut sa il las acolo. L-am probat si m-am indragostit iremediabil de el. Asa ca, draga Ilda, acesta este tricoul dungat despre care ti-am vorbit. :D

Cizmele le-ati vazut si in favoritele lunii martie. Daca vremea continua sa fie capricioasa, probabil vor fi si favoritele lunii aprilie. :D Le-am cumparat din Leonardo pe la inceputul lui februarie. Au costat 44 de lei si am mai primit si reducere la ele pentru ca iubi si-a luat si el o pereche de pantofi. Aveau promotia cu 50% reducere la al doilea produs cumparat. Asa ca era clar ca nu le puteam lasa acolo, la cat de ieftine erau. :D

Imi plac atat de mult copacii infloriti, incat mi-as petrece o zi intreaga privindu-i. :) Atat coloritul cat si aroma lor ma invioreaza si imi dau o stare de bine chiar si in zilele mai putin bune. De aceea imi place primavara atat de mult. :)

Am purtat:
Tricou: K.A.Y.A.
Cizme: Leonardo
Geaca: Local Store
Geanta: Local Store



Comentarii

  1. Arati minunat draga mea!Outfit-ul este exact pe placul meu si eu l-as purta in fiecare zi pentru ca se vede cat de lejer este !
    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. chiar e foarte lejer si ghetutele, desi au un pic de toc, sunt super comode. :D
      ma bucur ca iti place
      te pupacesc!

      Ștergere
  2. Dienus, ma gandeam...cred ca noi doua am evoluat in ceea ce priveste prezentarea unui ootd cam i acelasi timp si in acelasi ritm! Suntem partenere! :))

    Arati minunat, tinuta e cool si fresh, dungile albastre dau sare si piper! Totul imi place!

    Pupici, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta, scumpa mea. Tu ai o evolutie fantastica si te bucuri de fiecare data cand faci poze. :D
      ma bucur ca iti place tinuta.. :D
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. Foarte dragut outfit-ul si tu:). As purta o astfel de tinuta in perioada aceasta caci se pare ca primavara se lasa asteptata:)):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca iti place. :) e perfecta pentru primavara capricioasa. :D
      te pup!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac :) parcul acesta e preferatul meu. :D
      pupici!

      Ștergere
  5. mai, tu iar ai slabit? :)

    mor dupa bluzele in dungi, le iubesc, le ador! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am mai slabit.. :D:D dar depinde de hainute. unele ma arata mai asa.. altele mai altfel. .:))))
      acum ma mentin. :D
      ma bucur ca iti plac bluzele cu dungi.. si eu le iubesc.. am o gramada :D
      pupici!

      Ștergere
  6. Foarte draguta tinuta, imi place tricoul tare mult tricoul :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Thats a nice outfit you've got there! ;)

    Stay tuned to my page for future updates!
    https://www.facebook.com/ColorfulExistence

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING