Incaltaminte pentru vara

Buna, fetelor!
Cred ca v-ati dat seama pana acum ca sunt innebunita dupa incaltaminte. Si nu pot spune ca ma uit numai dupa o anumita categorie. Sunt fete care se uita numai dupa pantofi, sau dupa sandale, ei bine, eu ma uit dupa orice.
Si, paradoxal, desi imi e tare greu sa port balerini in aceasta perioada, pentru ca ma bat foarte rau, atunci cand intru prin magazine, ma uit chiar si dupa balerini si imi doresc sa ii cumpar. Dorinta exista si chiar imi plac foarte mult balerinii, si imi pare rau uneori ca nu gasesc unii care sa mi se potriveasca perfect si care sa nu ma bata. O sa vad cum rezolv problema asta, pentru ca am vazut o multime de balerini la preturi mici pe care chiar mi-ar placea sa ii port.
Imi e ciuda uneori ca nu ii pot purta si incerc sa gasesc solutii pentru problema mea. Pana acum doar plasturii m-au mai salvat de unele bataturi, dar cateodata nici ei nu fac fata. :)

Imi plac balerinii acestia din danteluta. Mi se par superbi pentru vara. Si cred totusi ca materialul fiind mai moale, e posibil sa fie mai gentil cu picioarele mele. :)
Am  mai avut eu o pereche asemanatoare si cred ca au fost singurii balerini care nu m-au batut. De atunci nu am mai avut atat de mult noroc. :)

Si pentru ca ma uit intotdeauna dupa incaltaminte ieftina, mi-am facut si un plan de rezerva in caz ca nu pot cadea la pace cu balerinii. :) M-am gandit sa apelez la cizme de vara pentru femei, pentru ca in cizme intotdeauna m-am simtit perfect. Acesta este singurul motiv pentru care regret ca a trecut iarna. :D In cizme ma simt perfect si le-as purta intregul an. Dar pentru ca tot exista cizme de vara, am ales un model pentru voi:
Imi place foarte mult culoarea lor iar modelul arata tare bine. Deja imi pot imagina cat de comode sunt si cat de bine s-ar simti picioarele mele purtandu-le. :D

Voi pentru ce optati in aceasta perioada?




Comentarii

  1. eu fac ce fac si tot la balerini negri ajung...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar ma feresc de balerini negri. :D:D aleg culori mai deschise.. :D
      pupici

      Ștergere
  2. Balerini negri <3
    http://fashionhunterod.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING