DIY: Lipstick Organizer

Buna, fetelor!
Nu am mai postat de foarte mult timp un proiect DIY, asa ca este momentul si pentru un astfel de articol. Mi-am mesterit saptamana trecuta un organizator pentru rujuri, pentru ca imi era foarte greu sa le tin pe toate la vedere.

Le aveam prin diverse portfarduri, cutii si cutiute si niciodata nu le aveam pe toate la indemana. Casunam pe un singur ruj si pe celelalte le abandonam, desi aveam foarte multe incepute. Si pentru ca vreau sa apuc sa le folosesc pe toate inainte de termenul limita, am considerat foarte necesar un astfel de organizator.
Aveam de multa vreme in plan sa imi fac unul dar timpul nu mi-a fost prieten pana de curand cand am zis ca nu se mai poate fara el.

Initial am vrut sa comand unul de pe eBay dar parca timpul de livrare era prea lung si m-am hotarat sa imi mesteresc eu unul. :D

Si asta e ceea ce a iesit:

Pentru crearea lui am folosit o simpla cutie, un tub cu lipici si cateva foi dintr-o revista :) Si o foarfeca, bineinteles. :)

Am lipit prima data capacul cutiei, pentru a sta fixat si apoi am decupat  orificiile in care urmeaza sa stea asezate rujurile:

Am decupat apoi fasii din revista si le-am lipit pe marginile cutiei, obtinand asta:

Am adaugat apoi rujurile si gloss-urile pe care le aveam acasa la parinti si l-am asezat la loc de ciste, unde pot avea la indemana, la orice ora din zi, toate rujurile de care am nevoie:
 Acum nu mai am nici o problema cu organizarea lor. Le am pe toate la indemana si stiu ca le pot folosi mult mai usor.
Pe langa faptul ca ocupa mai putin loc si stau mult mai bine arajate, stiu unde le gasesc de fiecare data si le pot vedea pe toate atunci cand sunt nehotarata in privinta nuantei pe care vreau sa o port. Le privesc pe toate si imi e mult mai usor sa ma decid. De asemenea le pot lua pe toate la rand si le pot folosi fara sa mai risc sa atinga sfarsitul perioadei de valabilitate. :D


Proiectul este unul extrem de simplu, dar pentru o prima incercare, eu sunt multumita de rezultat. As mai avea nevoie de inca un astfel de organizator si pentru aici, la Constanta, pentru ca pe acela l-am lasat acasa la parinti. Daca voi folosi alta tehnica si daca va iesi ceva mai bun, voi reveni cu un alt proiect DIY. :)

Cum vi se pare organizatorul meu? Voi ce folositi pentru a va aranja rujurile?



Comentarii

  1. Wow, foarte tare ideea ta si am sa o pun si eu in practica. Mersi ca ai impartasit cu noi :*
    Si ale mele sunt dezorganizate...le tin intr-un cosulet toate la gramada si din pacate le folosesc doar pe cele de deasupra. Fara sa vreau...dar cum cele de la fundul cosuletului nu imi sar in ochi pur si simplu uit de ele.
    Te pup >*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult ca iti place. Sper sa iti fie utila aceasta postare. :)

      exact la fel pateam si eu si am considerat necesar sa am un organizator pentru ele. :D:D

      te pupacesc!

      Ștergere
  2. eu le am intr-un portfard, prefer sa le tin la gramada pe undeva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa le tineam si eu inainte dar nu apucam sa folosesc decat 1-2.. :D:D de asta m-am hotarat ca am nevoie de un organizator. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. eu am prea putine ca sa trebuiasca sa le organizez si, in acelasi timp, prea multe ca sa le termin la timp relaxata :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu am destul de multe, desi nu ma pot compara cu alte fete.. dar chiar necesitau o ordonare mai atenta. :D
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING