Wishlist de Toamna

Buna fetelor!
Asa cum va spuneam si mai devreme, toamna parca ne imbie la wishlist-uri asa ca m-am gandit sa fac si eu astazi o listuta de dorinte.
Si pentru ca am descoperit recent un nou site de hainute la preturi foarte ok m-am gandit ca listuta de astazi sa cuprinda doar hainute.

Vreau sa va arat in mare cam ce mi-as dori si cam ce nevoi as avea pentru urmatorul sezon. Sper sa pot sa indeplinesc macar o mica parte din ele pentru ca sunt destul de multe. :D

Prima oprire o facem la raionul de ghetute si cizmulite. Am nevoie de ceva cu toc dar sa fie si comode, asa ca m-am gandit la una dintre aceste doua perechi:
Si pentru ca au denumiri atat de simpatice, o sa le specific: Delicate You Found My Special
Acestea mai sunt disponibile si pe rosu si maro dar eu m-am gandit ca pe negru ar fi mai usor de asortat.
Save Cheap Delicate Make Your Beautiful Day - Din acelasi motiv le-am ales pe negru. Mi se par simpatice si tocul este ok. Desi mi l-as fi dorit un pic mai grosut pentru stabilitate, cred ca e destul de comod si asa.

Si pentru ca niciodata nu ma pot da inapoi de la ghetute cu talpa joasa, le-am adaugat pe lista si pe acestea:
Comfortable Boot Me - Si acestea sunt disponibile pe mai multe culori, la fel de simpatice, dar am ales din nou negrul. Oricat mi-as dori sa fug de el, parca mereu il aleg pentru ca il pot combina cu mai multe culori fara sa fac greseli.

Am terminat capitolul de incaltaminte, asa ca mergem mai departe. Desi am suficiente paltonase pentru sezonul care vine, dintre care 3 sunt noi, tot nu am rezistat si am pus ochii pe unul tare simpatic.
Graceful Stylish Women's Woolen Hooded Trench Coats - E foarte grosut din ce am vazut eu in imagini. Plus ca are gluga si chiar nu am nici un paltonas cu gluga.. :D "Doar" din acest motiv l-am adaugat pe lista.. :D:D

Iata ca am ajuns si la "raftul" de pulovere. Si cum altfel putem intampina toamna daca nu cu 3 pulovere lejere dar foarte calduroase?
 Chic popular Dolman Sleeve Irregular Side Split Women Loose Back Pullover - mie imi plac tare mult puloverele asimetrice, care au partea din spate mai lunga. Sunt de parere ca ma avantajeaza asa ca le prefer in multe situatii.

Chic Korean Fashion Dolman Sleeve Knitting Apricot Pullover - culoarea acestuia este atat de finuta si de feminina inca nu am rezistat si a trebuit sa il includ in lista mea. Am un pulover care are aceasta conformatie a manecilor si imi place tare mult, de aceea cred ca si acesta mi s-ar potrivi.

Ultimul dar nu cel din urma - Knitted Sweater - Este adorabil, de la culoare si pana la model, trecand si pe la material. :D Imi plac puloverele lejere si cred ca ati vazut asta deja din alegerile mele :D

Ultima oprire o facem la categoria Cardigane. Sunt cele mai potrivite pentru toamna. Nici prea groase dar suficient de calduroase. In plus sunt lejere si permit o buna mobilitate:
Primul pe lista este And Fashionable Hollow Dolman Sleeve Cardigan. Foarte frumoasa nuanta de gri si foarte simpatic modul de a se aseza pe corp. Deja ma vad purtandu-l peste o tinuta mai stramta (nu foarte), lasand cardiganul sa fie singura piesa maxxi.

 Si ca sa incheiem intr-o nota vedela si colorata, am ales:
Colorful Korean Fashion Warm Woolen Inside Hooded Yellow Cardigan Sweater - Este perfect pentru a inveseli tinutele mohorate de toamna. Chiar daca vor prima culorile inchise si pamantii, nu este niciodata prea tarziu sa mai aducem soarele, macar prin tinutele noastre.


Acum astept de la voi sa ma ajutati cu alegerile. Pentru ca sunt multe hainute si imi e greu sa ma decid. Si inca nu am trecut pe la categoria de bluzite, pentru ca cine stie ce mai gaseam si pe acolo. :)
Puteti arunca si voi o privire la Stylishplus si sa imi sugerati si altceva. Accept orice sfaturi. :)
Din ce stiti pana acum despre mine.. cam ce mi s-ar potrivi?







Comentarii

  1. Cel mai interesant este cardiganul maxi. N-am mai vazut pana acum un model asemanator. Ma duc si eu intr-o vizita pe site sa vad ce gasesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. e tare simpatic.. :D sper sa gasesti lucruri dragute
      pupici!

      Ștergere
  2. trebuie sa imi cumpar si eu o pereche de ghetute si una de cizmulite, arata bine ce ai ales tu :X
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac.. :D
      eu mai iau doar o pereche.. si gata.. :D incerc sa ma abtin.. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. imi plac primele doua pulovere si paltonasul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am primit azi paltonasul de la romwe asa ca la capitolul asta incerc sa ma abtin.. :D:D
      pupici!

      Ștergere
  4. Ghetutele cu talpa joasa (imi plac in mod special cele bej de pe site) si puloverele oversized sunt preferatele mele :X I need to do some serious shopping haha :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt dragute si pe bej, mai ales daca ai si hainuta la culoare.. :D
      pupicei!

      Ștergere
  5. Imi place cardiganul galben. E tare dragalas!

    RăspundețiȘtergere
  6. those are super fun!!!:)




    http://style-squared.blogspot.ca/

    https://www.facebook.com/StyleSquaredByZM

    RăspundețiȘtergere
  7. Primele botine sunt absolut geniale.
    Iti doresc sa reusesti sa le achizitionezi!
    ;-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING