Cartea Saptamanii: Oceanul Disparut

Buna dimineata, fete frumoase!

Dupa foaaaarte mult timp revin si eu cu o recenzie intr-o zi de joi, alaturi de Gabriela a carei recenzie o puteti citi aici.

Dar astazi avem o postare diferita de cele obisnuite.
Daca va mai aduceti aminte de dorintele mele pentru anul 2016, va spuneam acolo ca imi doresc o carte de colorat pentru adulti si iata ca Libris a facut aceasta dorinta sa devina realitate si astazi va spun cateva cuvinte despre Oceanul Disparut.


Ma bucur ca a sosit cartea exact in sesiune pentru ca altfel probabil as fi colorat-o deja pe jumatate. :D Asa am ocazia sa ma bucur mai mult de ea si sa ma delectez cu fiecare culoare pe care o folosesc.

Pentru moment folosesc alte imagini colorate pentru inspiratie pentru ca vreau sa imi iasa totul perfect. :)
Asta doar pana cand imi voi intra in mana. Deja stiu ce combinatii de culori imi plac si pe care prefer sa le folosesc.

Am inceput colorarea cartii cu prima imagine pe care am vazut-o, coperta. :) A fost ceva mai dificil de colorat pentru ca este un pic lucioasa si nu toate culorile pe care le am au functionat pe aceasta suprafata. Insa rezultatul imi place foarte mult:

Am lucrat cam 4 zile la coperta. :) Pentru ca m-am relaxat doar cateva minute in fiecare seara, dupa ce invatam toata ziua. :)
Imi place sa lucrez incet si migalos. Sa bibilesc fiecare contur.


Zilele trecute mi s-a facut iar pofta de colorat si dupa ce am terminat cu un examen, am trecut la Oceanul Disparut si am colorat un pestisor. :)

Am ales un pestisor auriu pentru a-mi indeplini si celelalte dorinte pentru anul 2016 :D


Daca si voua va place sa colorati si sa bibiliti lucrusoarele, atunci si aceste carti de colorat vor fi pe gustul vostru.

Eu cu siguranta mi-am dorit o astfel de carte si ma bucur foarte mult ca acum am ocazia sa colorez totul asa cum imi doresc. :)

Gasiti aceste carti in aceeasi librarie online despre care spuneam si mai sus, chiar la reducere, plus transport gratuit. Ce poate fi mai bun de atat?


Comentarii

  1. :)) cat de tare e! nu ma gandeam ca o carte de colorat poate fi atat de interesanta. m-as orienta si eu spre asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos pestele! :) Vreau si eu o carte de colorat, aveam multe cand eram mai mica, adica adolescenta. Intotdeauna mi-a placut sa colorez, si chiar relaxeaza.. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu eram pasionata de colorat si am ramas surprinsa sa constat ca nu mai aveam nici o carte de colorat veche prin casa. Dar m.am bucurat mult cand a ajuns aceata si acum ma pot relaxa in voie :)
      Pupici

      Ștergere
  3. Eu am Padurea Fermecata si m-am indragostit de colorat! Inainte imi printam fise de pe net si faceam, acum am material. Imi plac atat de mult incat imi vine sa imi mai cumpar vreo doua dar la cat de migaloase sunt dureaza ceva sa termin o imagine. Mamei i-am facut cadou Gradina Secreta si e super pasionata de ea, coloreaza de zor. A si fina-mii i-am luat una de-a lui Millie Marotta si cand vine stresata de la munca direct de colorat se apuca!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le vreau neaparat si pe primele doua din aceasta colectie si abia apoi o sa ma orientez si spre alti autori :)
      Pupicei!

      Ștergere
  4. stii ca ma tenteaza desi rabdarea nu e punctul meu forte :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai atunci trebuie sa nu mai astepti si sa alegi si tu o carte de colorat :)

      Ștergere
  5. Cat de misto! Am vazut ca e un adevarat trend treaba asta cu cartile de colorat si cred ca mi-ar placea si mie sa colorez din cand in cand. O fi si o modalitate buna de a-ti "varsa nervii" facand asta, oare?

    P.S. I-ai dat cartii o fata fabuloasa, colorand coperta! E frumoasa tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place. Cu siguranta te ajuta sa te relaxezi si sa treci peste momentele mai putin bune ;)
      Pupici

      Ștergere
  6. Ce frumos ai colorat coperta. Nu mă gândisem să fac asta. Eu colorez doar paginile dar cred că am să îmi încerc talentul și pe copertă. Eu am ”pădurea fermecată” și îmi place tare mult. Aș vrea să am suficient timp ca să colorez pe cât aș vrea. Că din păcate sunt atâtea detalii care necesită atenție încât coloratul nu mai e doar ”joacă de copii” :D Chiar azi am publicat și eu pe blog o poză cu ce am desenat. Îmi place să descopăr ce au realizat și alte persoane.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur foarte mult ca iti place. Mi se pare dragut sa colorezi si coperta, ii da asa o fata mai vesela ;)
      Si mie imi place sa vad ce au colorat alte persoane si sa ma inspir.
      Pupici

      Ștergere
  7. Si eu ador aceste carti. Sper sa le am pe toate trei pentru ca sunt fascinata de ele :)
    Eu am vreo 3 seturi de culori si asta ma bucura pentru ca pot realiza degrade.ui frumoase :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING