Escapadă

 Hello Again! :)
 
 Voi fetelor, mă ispitiți de fiecare dată cu multe branduri și multe produse pe care nu le pot găsi în orașul meu. Și sunt zile în care mi-aș dori mult să stau în București și să pot face cumpărături în voie.. :D
 Asta în condițiile în care bugetul nu ar fi o problemă și aș putea să îmi cumpăr tot ce mi-aș dori.
 Se mai pune și problema cazării. Așa că am căutat pe internet Hotel Centru București (pentru a analiza optiunile) și am dat peste Hotel Rin Central.
 Este un Hotel de 4 stele care arată impecabil. Amplasarea sa în centrul orașului este perfectă pentru mine pentru că v-am spus că îmi doresc să am acces la toate magazinele posibile pentru a le putea inspecta așa cum trebuie.. :P
 Am căutat mai multe informații despre hotel și când am zărit pozele am rămas plăcut impresionată.

 Camerele arată impecabil. Sunt perfecte pentru câteva zile de relaxare. Îmi place atât de mult aranjamentul, încât aș putea să mă inspir pentru a așeza așa și în camera mea. Cel mai mult îmi place combinația de perdele albe și draperia pe crem.
 Și baia este imaculată... și pun mult accent pe asta pentru că îmi aduc și acum aminte de o excursie undeva la munte, acum mai mulți ani. Am vrut să merg să fac un duș și când am dat drumul la apă a țâșnit în toată baia... A trebuit să ne spălam la chiuvetă... Oribile zile. De aceea atunci când am văzut cum arată această baie, am spus că dacă voi ajunge la București și voi avea nevoie de cazare, cu siguranță Hotel Rin va fi prima mea opțiune.
 Intrarea arată și ea la fel de bine ca și restul hotelului. Serviciul îmi imaginez că este de clasa întâi. La cum arată holul, nici nu vreau să îmi imaginez că poate fi altfel.

 Ce spuneți fetelor? Ați fost vreodată aici?
 Eu cu siguranță dacă voi ajunge în București pentru mai multe zile, voi lua în calcul acest hotel, pentru că m-a convins.









Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING