Postări

Se afișează postări din februarie, 2017

Arome noi de la Solaris

Imagine
Buna dimineata, fete frumoase! A venit weekend-ul peste noi parca mai repede decat ne-am fi asteptat. Dar nici ploaia nu se lasa mai prejos si parca incearca sa ne strice zilele libere. Bine macar ca maine se anunta soare. :D Si daca tot vrem soare, cum il putem aduce daca nu cu SOLARIS . Cand vad masina Solaris cu ditamai soarele pe ea, instant ma incarc de energie pozitiva si parca am putere sa o eman mai departe la randul meu. :) De data aceasta, masina Solaris a venit cu o aroma aparte. In pachetelul de la ei am gasit 5 uleiuri esentiale frumos aranjate intr-o cutie plina de potpourri din elemente vegentale: Uleiurile esentiale primite de mine sunt urmatoarele: - Menta - Portocala - Eucalipt - Lavanda - Tea Tree Favoritul meu este de departe uleiul esetial de portocala . Miroase atat de autentic incat imi vine sa il gust. :)))

Cu ce ne putem colora parul?

Imagine
Buna seara, fete frumoase! Vremea pare mai pasnica, desi se tot aud zvonuri de o noua etapa de ger. Eu sincer sper ca am trecut de frig, chiar astept cu nerabdare primavara. Primavara e vremea schimbarilor, natura isi schimba fata si asta putem face si noi. Chiar zilele trecute mi-am schimbat culoarea parului si sper din suflet ca asta sa imbie primavara sa vina mai repede. :) Eu mi-am facut partea de intelegere, am facut o schimbare, acum astept si din partea vremii sa vina cu ceva mai bun. :) Am ales sa imi inchid culoarea parului, am optat pentru un ciocolatiu intens care imi place mult si in care ma regasesc cel mai mult din tot ce am purtat in par pana acum. Dar iata ca nu toate persoanele aleg culori la fel de cuminti. Asa ca m-am informat putin despre piata produselor de colorare a parului si am descoperit un univers minunat. De la pudra decoloranta, sampon colorant si pana la spray fixativ colorant, o multime de produse noi pentru mine, dar probabil deja vechi pen

15 minute de relaxare cu Garnier

Imagine
Buna dimineata, fete frumoase! Cum celebrati astazi iubirea? Daca inca nu v-ati hotarat, luati-va 15 minute de relaxare, timp in care sa va ganditi ce v-ar face fericite astazi. Si daca aveti nevoie de ajutor, sa stiti ca  Garnier ne aduce in atentie noua gama de masti Moisture+ si ne invita la 15 minute de rasfat . :) Sambata a ajuns la mine un curier pe care nu il asteptam dar care mi-a facut o surpriza superba. Cand am desfacut pachetelul, mare mi-a fost mirarea sa descopar ca inauntrul sau se afla o cutie de la Garnier : Stiti deja ca eu sunt oricum innebunita dupa cutii, asa ca atunci cand am vazut-o pe asta eram deja in culmea fericirii, chiar inainte de a-i descoperi continutul. :))) Daaar, pentru ca toate persoanele intregi la minte desfac si cutia inainte de a se bucura, am zis sa fiu si eu o astfel de persoana..... macar pentru o scurta perioada de timp :)))))

Cartea Saptamanii: Central Park

Imagine
Hey, hey, hey, Fete frumoase! Stiu ca ne intalnim doar la recenzii, dar in momentul de fata, cam asta este activitatea mea saptamanala. Serviciu si carti! Si desi folosesc mai multe produse cosmetice decat in perioada in care am lipsit, n-am reusit inca sa vin cu review-uri pentru ele. Insa stati aproape pentru ca urmeaza postari interesante. :) Astazi vorbim despre Central Park , o carte scrisa de Guillaume Musso, unul dintre autorii mei favoriti . I-am citit cateva carti pana acum si nici una nu m-a dezamagit. Asa ca aveam asteptari foarte mari si de la aceasta si pot sa va spun ca le-a indeplinit cu varf si indesat. :D Urmatoarea carte pe care o voi citi vine tot de la Guillaume Musso , pentru ca atunci cand ma prinde un autor, incerc din rasputeri sa ii dau gata toata munca :) Daca va plac romanele politiste, alerte, scrise intr-un mod lejer si care sa va tina conectati pana la final, atunci clar trebuie sa cititi Central Park . Personajele principale sunt Alice Sch

Cartea Saptamanii: Harry Potter si Copilul Blestemat

Imagine
Buna dimineata, fete frumoase! A venit vremea pentru inca o recenzie. V-am zis ca inainte sa incep serviciul, am avut timp liber. Si desi initial chiar nu ma descurcam cu atat de MULT timp liber, am reusit in cele din urma sa ma dezmeticesc si sa il fac cumva productiv. Si bineinteles ca am inceput cu dragutele mele carti, care ma asteptau cumintele pe rafturile bibliotecii, asteptand sa le aleg. Pentru astazi am ales cartea Harry Potter si Copilul Blestemat , a opta carte, in care evenimentele se petrec la 19 ani distanta de cele din cea de-a saptea. Aceasta carte nu mai este scrisa de J.K. Rowling si nici nu mai pastreaza stilul caracteristic celorlalte carti din seria Harry Potter . John Tiffany Si Jack Thorne sunt autorii acestei continuari scrisa sub forma unei piese de teatru in doua parti.  Mi-a placut foarte mult aceasta metoda de scriere, mai ales pentru ca am reusit sa termin cartea muuuult mai repede astfel. :)