Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2015

Recomandare serial: Revenge

Imagine
Buna dimineata, fete frumoase! Mi-am dorit mult sa va povestesc astazi despre un serial pe care l-am terminat in acest weekend. Un inceput de saptamana intr-o nota extrem de pozitiva, o sa vedeti de ce spun asta. :) Serialul pe care l-am terminat si pe care l-am transformat cumva intr-un maraton, se numeste Revenge : sursa Am descoperit acest serial nu in urma cu mult timp si de atunci m-a acaparat cu totul. Nu am mai avut nici timp de citit si nici foarte mult timp de blog, pentru ca acest serial imi ocupa mare parte din timpul meu liber. :) Dar nu regret ca l-am ales pentru ca mi s-a parut in serial absolut fabulos , pe care il voi recomanda cu draga inima tuturor persoanelor devoratoare de seriale bune. :D Mi se pare ca poate fi cu usurinta un serial pe placul multora pentru ca imbina cu maiestrie mai multe genuri . Veti regasi multa drama, si mai mult mister , iubire , comedie in unele momente, o multime de sentimente transmise intr-un mod surprinzator de catre toti

Review: Farmasi True Color Lipstick

Imagine
Hello, hello, fete frumoase! Cum v-ati inceput saptamana? Eu am scapat de durerile de masea. Am ajuns rapid la dentist si m-a rezolvat imediat asa ca acum sunt din nou bine. :) Si cu chef de review-uri . :D Si pentru ca printre ultimele pachete se numara si cel de la Pentru Corpul Tau , m-am gandit sa incep cu un produs ce s-a gasit in acel pachetel. Este vorba despre un ruj de la Farmasi , din gama True Color . Este al doilea ruj de la Farmasi si parca aceste produse incep sa ma cucereasca pe zi ce trece mai mult. :) Celalalt ruj este dintr-o alta gama si anume Let's Make Up (cel galben) si il ador. Insa acum am ales o nuanta total diferita. Daca primul e un nude roze foarte delicat, acum am optat pentru o culoare vibranta , care sa ma ajute sa ies in evidenta oriunde il port. :)

The Denim - C&A

Imagine
Buna dimineata, fete frumoase! Va spuneam alaltaieri pe pagina de facebook despre noua colectie The Denim de la C&A . Tot acolo va spuneam ca urmeaza sa merg si eu la standul lor amenajat in Maritimo Shopping Center din Constanta si sa imi aleg o pereche de jeansi din noua colectie. :) Ei bine, ieri dimineata, dupa o noapte de nesomn din cauza unei dureri atroce de masea, m-am indreptat spre mall pentru a descoperi noutatile C&A in materie de jeansi. Acolo am gasit un stand foarte frumos amenajat , chiar surprinzator de placut privirii: