Postări

Se afișează postări din martie, 2013

Job-ul Perfect

Imagine
 -Bună dimineață, draga mea!  -Neața iubire! Cât este ceasul?  -7.30  -Deja?? Off, scuză-mă dar trebuie să plec.  Cam așa încep zilele în ultima perioadă. De când sunt partener media pentru Spring SuperBlog 2013, asta îmi ocupă aproape tot timpul. Dar nu regret, ba chiar îmi face plăcere.  Sunt mulți copii talentați care merită astfel de concursuri. Și cum pot ei afla de SuperBlog dacă nu cu ajutorul nostru, al partenerilor media.  E o mare plăcere să facem cunoscut bloggerilor din toată țara, acest concurs de Blogging creativ.  Astăzi ne ocupam de coperta revistei, copertă care vreau să includă o fotografie din gala ediției trecute. Vreau ca toți să afle că există români talentați care scriu din suflet și care mai și câștigă premii frumoase puse la bătaie de sponsorii noștri. 

11. Colaborare 31 teme de manichiuri: 11. Flowers

Imagine
Buna fetelor! Astazi va intampin din nou cu primavara. Mai exact cu floricele pe campii.. :D Hai sa le-adunam copii :D Mi-a placut atat de mult verdele de saptamana trecuta, incat l-am utilizat si in manichiura de astazi. Aveam de facut floricele, si m-am gandit sa le fac in habitatul lor natural.. :)) Haideti sa vedem ce a iesit: Am ales un fundal gradient green care imi place cum a iesit.. :D Floricelele le-am facut cu roz si cu un pic de alb in mijloc.

Cadouri pentru suflet

Imagine
 Cadouri. Când vine vorba despre cadouri, aș putea să vă vorbesc zile întregi. Însă nu vreau să vă plictisesc.  Dar astăzi trebuie totuși să vă spun ce cadouri aș alege pentru mine. E greu. Dar nu pentru că nu aș ști ce să aleg, ci pentru că îmi doresc foarte multe. Îndrăznesc să spun că așa suntem noi, femeile. Dacă cineva nu este așa, rog să mă ierte dar eu îmi doresc atât de multe, încât mi-ar fi foarte greu, aproape imposibil să vă vorbesc doar despre o singură variantă pe care aș alege-o pentru mine.  Așa că pentru astăzi am ales să vă prezint 3 cadouri de la Borealy.  Atunci când le-am ales m-am gândit la trei aspecte:  Feminitate, eleganță, bucuria de a împarți!  Cele trei obiecte pe care le-am ales, îmbină foarte bine aspectele de care am amintit.    Cum ne putem exprima feminitatea, dacă nu prin machiaj. Dar nu orice fel de machiaj, ci unul select, elegant nu numai prin aspectul său ci și prin compoziție, prin culoare, prin textură.

Secrete bine păstrate

Imagine
 Bună fetelor!  Astăzi avem parte de o nouă provocare. De această dată, ea vine de la Reeija care ne invită să vorbim despre geanta preferata.    Eu v-am arătat preferata mea, în vară.  Ea este vedeta mea. nu știu cum pare în fotografie, dar este o geantă destul de mare. O port mai ales vara din cauza culorii. Iarna mi s-ar părea bizar să umblu cu o geantă albă și să fiu îmbrăcată cu ditamai haina.. :))  Dar vara e perfectă. Și oricum merg cam pe aceeași linie de fiecare dată. Îmi plac gențile mari, care să aibă de preferat un singur compartiment, dar este ok și cu două. Îmi place să fie ca o traistă în care să mă rătăcesc. :D  Car foarte multe după mine de fiecare dată așa că am nevoie de spațiu de depozitare.  Sunt o persoane destul de energică și de activă, de aceea geanta asta cred că mă reprezintă. Sunt de multe ori cam împrăștiată și atunci e bine pentru că de cele mai multe ori, lucrurile de care am nevoie, se găsesc în geanta-minune.

Săndăluțe în Zori de Zi

Imagine
Bună fetelor!    Vă întrebați ce este cu acest titlu? Nimic mai simplu.  Săndăluțele   pe care le aleg la prima oră a dimineții, bineînțeles, când este vară :))  Și cum trebuie să arate aceste săndăluțe? Păi trebuie să fie comode, cred că este primul lucru pe care îl căutăm la o pereche de încălțări, nu?  Apoi este necesară o culoare nu foarte pretențioasă. Eu merg de obicei pe culori neutre - alb, negru, gri, crem.  Așa că și de data asta am ales ceva care să se încadreze în descriere.

Prima zi

Imagine
 Este prima mea zi că și ghid. Mi-am dorit mult acest job dar nu știu dacă mă voi descurca. Sper să fie totul ok și sper ca celălalt ghid să nu fie mai bun decât mine.  Astăzi sosesc două grupuri din România, iar unul din ele îmi va fi repartizat mie. Pavlos, celălalt ghid, încearcă să mă facă să renunț la job, pentru că până acum, el a fost cel mai bun ghid de pe aici. Probabil îi e teamă de mine. Așa că trebuie să îi arăt că sunt mai bună decât el.  Sigur voi primi grupul mai puțin cooperant și poate că și autobuzul defect, dar sper ca asta să nu fie un impediment.  Grupul meu ajunge la 16.00 cu un Charter Corfu , prin agenția de turism Paralela 45 . Sper să știe la ce s-au înhămat și să nu îmi dea bătăi de cap.  Am auzit că unele grupuri nu vroiau să afle nimic despre istoria insulei ci doar să stea la plajă. Nu îmi doresc asta de la grupul meu. Aș vrea ca ei să plece de aici cu ceva mai multe cunoștințe. Pentru că insula este divină și merită cunoscută.  Este 15.55. Grupul m

Biorigine - Noi surprize

Imagine
 Bună fetelor!  Cei de la Biorigine nu încetează să ne suprinda cu ofertele lor.  Până pe 25 aprilie, au o nouă promoție care va fi greu de trecut cu vederea.   Crema de noapte antirid Bio - Love me tonight va fi redusă la doar 68 lei față de 115 lei cât costa înainte.

Maldive - destinația perfectă

Imagine
 Era vineri dimineață. Abia aștepta weekendul. Mai trebuia să treacă și această ultimă obositoare zi, și apoi era gata de relaxare. Petrecea weekendul cu el așa că avea să fie frumos.  Se grăbea să plece la serviciu. Exact când să iasă pe ușă, era să se ciocnească de curierul care îi aducea un pachet. Nu aștepta nimic zilele acestea. De obicei nu primea pachete de a căror existență să nu știe. A semnat repede și s-a întors în casă pentru că era prea curioasă pentru a aștepta până seara. Trebuia să vadă acum ce se afla în cutie.  A găsit mai întâi biletul. Era pus deasupra hârtiei care împacheta restul conținutului cutiei. Și pe bilet scria: " Ghici unde plecăm mâine?! ". Devenea din ce în ce mai curioasă. A rupt repede hârtia și ceea ce a descoperit a uimit-o teribil.   Nu s-ar fi așteptat la un asemenea cadou. Știa că el era mereu plin de surprize, dar la asta nu s-ar fi gândit niciodată. Găsise în pachet cel mai frumos costum de baie pe care îl văzuse. Iubea albastrul

Cartea săptămânii: Iubitul Virtual

Imagine
 Bună fetelor!  Weekend-ul se apropie de sfârșit, dar nu înainte să descoperim o nouă carte. Săptămâna aceasta vorbim despre Iubitul Virtual - Kate Brian.  Am cumpărat cartea împreună cu revista Bravo Girl și cu o încă altă carte pentru numai 10.99 lei.  Este un roman ce se citește rapid, acțiunea este frumoasă și ne ține prinși. Îmi plac astfel de romane și v-am arătat asta de-a lungul mai multor săptămâni. Așa că atunci când am văzut oferta Bravo, nu m-am putut abține.  Am achiziționat atunci mai multe cărți care sunt foarte frumoase și pe care o să vi le prezint pe măsură ce le citesc. Până acum v-am mai vorbit doar despre Nu plânge sub clar de lună - aici .

Colaborare 31 de manichiuri: 10. Green Nails

Imagine
 Bună fetelor!  La mine e tare friguț.. Bate vântul de ieri și s-a răcorit foarte tare. Nu îmi place.    Așa că am adus eu un pic de primăvară pe unghiuțe.  Nu vă gândiți că am făcut floricele sau altceva, pentru că încă nu mă pricep, dar am adus un strop de verde în manichiura de astăzi. Pe mine și verdele mă duce cu gândul la căldură.. pe voi nu?    Având tema Green Nails, nu am vrut să fac ceva simplu și să îmi colorez unghiutele doar cu un verde. Așa că am ales să fac bulinuțe verzi pe fond alb. Mie îmi place rezultatul. Sper să vă placă și vouă:

Artă sau Lux?

Imagine
 Bună fetelor!  Astăzi avem de discutat o nouă problemă: Arta este un Lux sau Luxul e o Artă?  Arta nu trebuie neapărat să fie un lux. Găsim artă în aproape orice ne înconjoară.   Natura însăși este o artă. Felul în care are grijă de noi, felul în care arată la fel de frumos deși omul face tot ce poate să o distrugă, asta este o artă. O artă pe care oricine o poate vedea, pe care oricine o poate admira. Deși în ultimul timp tinde să fie un lux. Rar mai găsim un colț de natură neatins de răutatea omului, un colț în care să putem admira adevărată putere a naturii, fără influență din exterior. sursa  Arta pe care o realizează un om simplu și pe care probabil o vinde pe nimic, este mult mai frumoasă decât multe alte obiecte care sunt într-adevăr un lux.

Româncele au Farmec

Imagine
 Bună fetelor!    Voi la ce vă gândiți când auziți " Românce cu farmec "?    În mintea mea se țese imediat o imagine. O imagine a unei femei nu neapărat frumoase. Dar o femeie elegantă, poate chiar puțin misterioasă. Sau nu. Mai bine o fată jucăușă, cu ochi sclipitori și veseli. O fată care trăiește fiecare clipă și nu se uită înapoi, nu regretă niciodată faptele pe care le face.   Sau poate o femeie sigură pe ea. O femeie puternică pe care nimic nu o poate doborî. Celebra femeie de afaceri, dar nu mă refer aici la job-ul ei ci doar la stilul ei.    Din câte vedeți, nu mă pot decide la ce tipologie să mă opresc atunci când aud de Românce cu farmec . Pentru că toate româncele au farmecul lor aparte. Fiecare femeie este deosebită și se face plăcută prin simpla ei prezentă. Nu trebuie să fie de o frumusețe nemaiîntâlnită, e de ajuns să fie ea.. și atât. 

New Goodies

Imagine
Buna fetelor! Am ajuns si la mijlocul saptamanii acesteia.. si sincer va spun, nu stiu cand au trecut atat de repede zilele. Nu pot spune ca nu ma bucur, dar parca timpul trece totusi mult prea repede. Nu de alta, dar se apropie colocviile.. :)) Dar sa le lasam deoparte, pana cand o fi timpul lor, si sa vorbim acum despre cateva bunatati primite in ultima vreme. Nu sunt multe, dar m-au cucerit de la prima vedere si vreau sa vi le arat si voua.

O zi în Barcelona

Imagine
Agenția de turism Paralela 45 i-a făcut o mare bucurie ieri. A anunțat-o că este marea câștigatoare a unei scurte vacanțe în Barcelona . Va fi o zi perfecta pentru ea, o zi în Barcelona. Va pleca astazi cu un Charter spre Barcelona din Bucuresti și este foarte entuziasmată. A visat de atâtea ori la clipa în care avea să cunoască orașul ei de suflet. Număra minutele rămase până la aterizare.  Drumul i s-a părut atât de lung, dar asta doar din cauza agitației care o cuprinsese. Când a coborât, a rămas fără suflare. Nu știa ce să privească mai întâi, nu știa ce să viziteze și unde să meargă prima dată.  Dar se bucura că era însoțită de iubitul ei, un pasionat al istoriei care a ghidat-o în această incursiune într-o lume nouă. I-a povestit tot ce vroia să știe despre Barcelona. De la întemeierea localității Barcino de către Hamilcar Barca, la transformarea sa într-un castrum și apoi la cucerirea cetății de către vizigoți în secolul V, de către mauri în secolul VIII fiind recucerit

Când totul era posibil

Imagine
 Pe vremea când încă nu exista nici un magazin de electrocasnice , pe vremea când multe invenții nu erau încă apărute, în regatul Singeriei sătenii își pierduseră încrederea că totul era posibil. Imaginația lor începea să aibă limite și nu mai credeau ca era suficient să își dorească ceva, pentru a se indeplini, doar cu puțin ajutor din partea zânelor, așa cum erau convinși  în urmă cu 3 decenii.   Fetița brutarului era cea care reușea de fiecare dată să aibă zânele de partea ei. Sufletul ei pur le făcea pe micuțele zburătoare să i se alăture întotdeauna. Parcă scopul lor era să o facă pe fetiță fericită.   În fiecare primăvară, în Singeria veneau toți regii din ținuturile din jur pentru a asista la balul zânelor. Era singura perioadă din an în care regatul se scălda în frumusețe și veselie, dar și singura perioadă din an în care zânele nu mai puteau ajuta pe nimeni altcineva, fiind prea ocupate cu organizarea balului.   Fetița brutarului vroia și ea să participe, dar pentru ast

Cartea Săptămânii: Dolmen

Imagine
 Bună fetelor!  La mine deja soarele se face din nou simțit, lucru care nu poate decât să mă bucure și să mă facă să mă simt mai bine.  Prefer căldura decât să tremur și să nu reușesc deloc să mă încălzesc.  Astăzi vreau să vă prezint o altă carte care mi-a plăcut mult. Este vorba despre Dolmen, scrisă de Nicole Jamet și Marie-Anne Le Pezennec.  Am primit-o ca și premiu în liceu și am citit-o acum ceva vreme și o recomand din suflet. E o carte bună care are de toate. Acțiune, iubire, intrigă, tot ce vreți.

Colaborare 31 de manichiuri: 9. Inspired by a movie

Imagine
Buna fetelor! Nu stiu cum e vremea la voi, dar la mine s-a cam racorit. Desi, acum daca ma uit pe geam..vad un soare timid.. care incearca sa isi arate fata. Sa vedem daca va reusi sa isi faca treaba sau ne va lasa tot cu frigul pe care nu mi-l mai doresc. Este iar Sambata si cred ca v-ati obisnuit deja cu saptamanalele teme pentru manichiuri. Am ajuns deja la a 9a tema si nu stiu ce voi face cand voi termina toate cele 31 de saptamani. Sper sa apara o alta colaborare pentru ca deja a devenit un obicei pentru mine sa imi fac unghiutele in fiecare sambata dimineata si apoi sa va arat si voua cam ce am reusit sa realizez. Tema pentru astazi este Inspired by a movie. V-am mai spus si cu alta ocazie ca imi place seria Twilight.. Stiu, am crescut, dar romanele si filmele romantice cu vampiri chiar imi plac. :D Asa ca m-am inspirat din aceasta serie de filme, mai exact din Eclipse. sursa

Inspirație

Imagine
 Își aducea cu drag aminte de perioada copilăriei ei. Își aducea aminte de momentele în care mama era pentru ea întreg universul. Și acum este, doar că atunci o vedea ca pe ceva aproape ireal. De fiecare dată când o vedea că se aranjează, își imagina că așa va face și ea când va crește. Abia aștepta să i se permită să folosească toate acele minunății care o transformau pe mămica ei într-o zeiță.  Se uita în oglindă și vedea doar o fetiță murdară pe față și care de cele mai multe ori se juca în grămada de nisip din fața blocului. Si simțea bine cu ceilalți prieteni și împreună construiau castele și căsuțe din nisip. Căutau chiar și ornamente pentru construcțiile lor, pentru a le umple de culoare și veselie.   Bătea mingea cât era ziua de lungă și renunța la ea doar când era atât de întuneric încât nu o mai putea vedea. Era mai mult genul băiețesc decât fetița finuță cu pampoane în păr. Chiar avea o colegă ce purta mereu fundițe și rochițe atunci când ieșea la joacă. Nicioadata nu a p

Yves Rocher Haul

Imagine
 Bună fetelor!  O nouă săptămâna se apropie de sfârșit și mă bucur tare mult pentru că sunt deja obosită și simt că am mare nevoie de weekend. Presimt că o să lenevesc, cel mai probabil delectându-mă cu vreo carte.. :D  Am dat o comandă la Yves Rocher acum mai multe zile.. cred că sunt 2 săptămâni deja.. sau poate mai mult.. dar nu am apucat să vă arăt ce produse am cumpărat.  Am vrut inițial să profit de oferta în care primeai un prafum Moment de Bonheur de 30 ml pentru orice comandă, dar am ales să profit de o altă ofertă, pentru că mami își dorea tare mult un produs. Vă spun mai târziu despre care e vorba.  Mi-a părut un pic rău pentru Moment de Bonheur pentru că la câteva zile după ce am plasat comanda, l-am mirosit într-un magazin fizic Yves Rocher și mi-a plăcut tare tare mult. Dar poate că o să îl achiziționez cu altă ocazie.  Dar să vă arăt ce produse am cumpărat:

O Săptămână

Imagine
 Draga mea,  Deși au trecut doar câteva zile de la ultima surpriză , simt nevoia să fac ceva mai mult.  Știu că vrei să economisesc bănuți pentru viitoarea noastră familie, așa că m-am gândit să fac ceva mai special. Ceva cu o mare încărcătură emoțională.  Îți voi povesti cum a descurs săptămâna în care ai lipsit din viața mea.  Luni:  Plutesc de fericire spre birou. Te întrebi de ce se întâmplă asta? Pentru că ieri te-am văzut și m-am încărcat cu energie. O zi petrecută cu tine mă revigorează și astfel am putere pentru săptămâna ce va urma. Îmi e greu să rezist atâtea zile fără să te văd, dar gândul că după atâta chin urmează o zi cu tine, mă face să nu clachez.  Marți:  Trec pe lângă o florărie în drum spre serviciu. Mă delectez în fiecare zi cu aromele îmbietoare care îmi aduc aminte de parfumul tău. Am cumpărat un trandafir. Îl păstrez și încerc să îl mențin în viață până când te văd. Atunci când îl privesc simt că te privesc pe tine. Parfumul pielii tale, precum roua ce

Cadoul Mult Dorit

Imagine
 Chiar dacă la aniversarea a 3 luni de relație cadoul primit a fost cel mai frumos cadou, datorită poveștii cu ajutorul căreia el s-a născut, gândul ei rămăsese la altceva.  L-a zărit într-un magazin online plin de oferte, care mai de care mai apetisante.  Salvase linkul aferent și îl accesa în fiecare zi. Era atentă la reduceri și și-ar fi dorit ca unele promoții să îl includă și pe el.  Tânjea după el de atât vreme. Dar era un pic prea scump pentru bugetul ei. Știa că are lucruri mai importante de cumpărat și că se poate lipsi acum de acest aparat.  Dar nu știa cât timp va mai putea sta fără el în viață ei.  Și-l dorea prea mult, așa că era timpul să facă anumite economii. Poate în câteva luni va reuși să strângă suficient pentru a-l cumpăra.  Se săturase să se epileze o data la 2 zile. Alegea această metodă, pentru că epilatorul îi provoca o reacție urâtă. Pielea se umfla și era dureroasă întreaga zi. Așa că a ales metoda mai simplă, chiar dacă asta însemna să se epileze mai

Promovare Google

Imagine
 Bună fetelor!    De ceva timp mă interesează acest domeniu al promovării blogului meu pe google. La ce anume se referă acest aspect? La faptul că atunci când cineva lansează o căutare pe Google a unui lucru care se regăsește și pe blogul meu, articolele mele să apăra primele sau printre primele articole în pagina de rezultate generate de motorul de căutare.    Așa că am început să caut informații despre această temă.  Și am ajuns pe un site de Promovare Google care oferă mai multe informații.    Ei ne pun la dispoziție un fel de consiliere. Adică alegem împreună anumite cuvinte cheie dar și sinonime ale acestora, astfel încât atunci când utilizatorii caută unul din acele cuvinte, site-ul nostru să fie primul care va fi afișat în lista de rezultate.  

Cartea Săptămânii: O Femeie Împlinită + Reminder

Imagine
 Bună fetelor!  M-am întors după o plimbare prin ploaie.. :D Nu a fost plănuită dar dacă tot a plouat, am profitat și a fost chiar drăguț. De mult nu m-am mai bucurat așa de câțiva stropi. Nu a fost frig și ploia a fost binevenită. Dar să nu și-o ia în cap și să nu se mai opresca.. :D:D  Acum sper doar să nu răcesc.. :D Rămâne de văzut.    Cartea despre care vorbim astăzi este "O femeie împlinită".  Am citit această carte acm câteva luni și mi-a lăsat o impresie tare bună. Mi-a împrumutat-o o prietenă și mă bucur că a făcut-o.  Romanul tratează un subiect foarte discutat și anume prezența kilogramelor în plus și ce impact pot avea ele asupra unei persoane.

Colaborare 31 de manichiuri: 8. Animal Print

Imagine
 Bună fetelor!  Așa cum deja v-ați obișnuit, dacă a venit sâmbăta, avem parte de o nouă colaborare cu unghiuțe. Pentru astăzi am avut de pregătit Animal Print.  Când am văzut tema, m-am speriat pentru că nu am mai făcut până acum animal print pe unghiuțe. Deși am mai văzut pe la alte fete, mereu am crezut că e un model greu de realizat și credeam că tema asta va fi un eșec.  Dar m-am înșelat. Am urmat un tutorial și chiar nu mi s-a părut deloc greu. Bine.. la mâna dreaptă am avut mai mult de lucru... :D dar asta nu se pune, nu?  Mie îmi place mult rezultatul și sper să vă placă și vouă.. :D  Bineînțeles că nu m-am putut abține, și m-am bălăcit un pic și de data asta.. Sper să nu vă supărați.. :D

Povestea Din Spatele Cadoului

Imagine
 Sărbătoreau 3 luni de la prima lor ciocnire . Simțeau nevoia să facă ceva special pentru această ocazie. Fiecare vroia să îi facă o surpriză celui drag.  Ea:  Se gândea de multă vreme ce ar putea alege pentru aniverarea de 3 luni a relației lor. Parcă nici noaptea nu se mai odihnea bine. Își imagina tot felul de scenarii. Vroia să fie special. Vroia să îi dăruiască ceva, dar nu își dorea un simplu cadou. Vroia o poveste. Vroia să se implice. Vroia să îi arate cât de mult ține la el.   El:  Acum 3 zile, ea i-a adus aminte că urmau să împlinească 3 luni de relație. Fusese foarte agitat în ultima perioadă și era să uite. Se simțea vinovat pentru asta și simțea nevoia să repare. Chiar dacă ea nu știa că el uitase. Tot vroia să facă ceva special pentru ziua respectivă. Ar vrea să îi cumpere ceva. Dar ce? Avea câteva idei. Acum mai rămânea doar să le pună în aplicare.

Gosh Review - Part 1

Imagine
 Bună fetelor!  M-am gândit să încep seria review-urilor pentru produsele Gosh pe care le-am primit pentru testare, pentru că deja le am de ceva timp și mi-am format o părere destul de clară despre ele.  O să începem această serie cu Velvet Touch Lipstick și cu Volume Lip Shine.  De ce fac un review pentru ambele produse? Pentru că de cele mai multe ori le folosesc împreună și efectul este superb.  Dar să le luăm pe rând. Velvet Touch Lipstick în nuanța 149 - Dangerous

Frumusețea - de la interior la exterior

Imagine
 Era dimineață.  Doar ce se trezise. Avea părul zburlit și cearceaful îi lăsase urme pe față.  Era buimacă. Alarma a luat-o pe nepregătite. Se îndreaptă cu pași stângaci spre baie și se privește în oglindă. Zâmbește strâmb și se simte fericită. Îi place ceea ce vede. Simte că își vede interiorul. Astăzi este frumoasă. Așa se vede și așa o văd și ceilalți. Deși aproape zilnic se machiază înainte să iasă din casă, astăzi nu simte nevoia să se ascundă sub farduri.  Se spăla repede pe față și pe dinți și încearcă să își astâmpere coama rebelă. Dar parcă părul îi face în ciudă și nu vrea deloc să se potolească. Dar nu se supără. Astăzi, nimic nu o poate întrista.  Se consolează și iese din baie.  Dă drumul la radio. Îi place să asculte muzică în timp ce se dezmeticește. O ajută destul de mult să înceapă ziua cu dreptul. Dar deja ziua aceasta se anunță a fi una superbă.  O reclamă îi captează atenția.

Bijuterii Cosmetice - Oriunde, Oricând

Imagine
 Bună fetelor!  Vă întrebați ce este cu titlul acesta?  Păi sunt încă sub efectul Jumper așa că atunci când un produs mi se pare indispensabil, îl asociez cu o parte din titlul romanului.    Așa am ajuns și cu aceste Bijuterii Cosmetice .  Chiar dacă inițial au fost gândite pentru Mărțișor... consider că sunt binevenite Oriunde, Oricând.    Chiar mă aflăm într-un impas odată cu venirea zilei de 8 martie. Mămica mea e tare dificilă atunci când vine vorba de cadouri. Și nu, nu e deloc mofturoasă sau ceva de genul acesta, doar că nu îi place să consum bănuții pe ceva ce poate nu ar avea neapărat nevoie. Preferă să își cumpere ea câte ceva atunci când îi lipsește. Știți cum sunt mămicile. Preferă să ne luăm noi ceva bun decât să consumăm bănuții pentru ele.    Dar bineînțeles că o zi cum este 8 martie nu poate să treacă așa, pur și simplu. Și m-am tot gândit ce aș fi putut să îi ofer mamei mele ca să îi fie și de folos, dar să arate și frumos, să o ducă imediat cu gândul la primă

Ne înrolăm din nou

Imagine
Bună fetelor!   Pornim iar într-o minunată aventură cu SuperBlog. De data aceasta e vorba despre ediția de primăvară... o ediție specială. Vor fi mai puține probe și va dura doar o lună. Probele nu sunt obligatorii și ne putem înscrie când dorim. Eu vreau totuși să particip la toate probele așa că vă rog să fiți alături de mine și de această dată și să nu vă supărați dacă vă voi asalta cu articole pentru probe. Voi scrie un picuț mai rar articolele mele obișnuite dar sper să nu fie că data trecută și sper să le pot îmbina cât mai bine.. :D  

Cartea Săptămânii: P.S. Te iubesc

Imagine
Bună fetelor! E duminică. Primăvară. E atât de frumos afară ... e soare.. totul parcă se dezgheață. Îmi place senzația aceasta de dezmorțire.. :D Îmi place că vremea bună își face simțită prezența din ce în ce mai des.. :D   Astăzi am pentru voi o carte superbă: P.S. Te iubesc - Cecelia Ahern Am câștigat această carte tot la un concurs pe Cinemagia. Până atunci nu mai citisem nimic de Cecelia Ahern. Dar m-am îndrăgostit de stilul ei și îmi doresc să îi citesc toate cărțile. Dacă sunt la fel de frumoase precum aceasta, atunci sper să am ocazia să le citesc pe toate.

Colaborare 31 de manichiuri: 7. Yellow nails

Imagine
Bună fetelor! Nu vă era dor de o nouă colaborare cu unghiuțe? Eu trebuie să recunosc că abia așteptam să încerc un nou model pentru unghiuțele mele.   Tema pentru astăzi este: Yellow Nails. Când am văzut ce avem de pregătit am fugit repede la cel mai apropiat magazin să fac rost de o ojă galbenă.. :D pentru că nu aveam această culoare. Astăzi m-am pus la treabă și când să realizez ce aveam de gând.. am observat că nici ojă albă nu mai am.. așa că a trebuit să improvizez.   Oricum trebuie să fac rost și de o ojă albă pentru viitoare idei.   Haideți să vă arăt și vouă interpretarea mea: 

Giveaway Farmec si Sparkling Corner *INCHIS*

Imagine
Bună fetelor!   Astăzi vin cu ultima, dar nu cea din urmă, surpriză pentru Mărțișor. De data aceasta, alături de noi este Farmec , care s-a alăturat scopului meu de a vă face o bucurie în luna Martie, luna Mărțișorului.   Pentru că razele soarelui au început să își facă apariția din ce în ce mai des, m-am gândit că o cremă cu protecție foarte mare ar fi foarte potrivită pentru voi. Astfel am găsit  Crema Ultraprotectoare cu SPF 50 - potrivită pentru toate tipurile de ten.